Advertisement

Erdoğan Çay Fırlattı / Engelli öğretmen kendisine sıcak çay fırlatan müdürden ... / ( arka taraf cayır cayır yanıyor ) şaka montaj falan değil yazdığım tamimiyle gerçek.

Erdoğan Çay Fırlattı / Engelli öğretmen kendisine sıcak çay fırlatan müdürden ... / ( arka taraf cayır cayır yanıyor ) şaka montaj falan değil yazdığım tamimiyle gerçek.. Cumhurbaşkanı erdoğan, gaziantep'te yaptığı konuşmanın akabinde yine yurttaşlara çay fırlattı. Ana sayfa > gündem > cumhurbaşkanı erdoğan, afet bölgesine çay fırlattı! Erdoğan konuşamsının ardından artvin ve rize'deki sel sonrası yaptığı gibi yurttaşlara çay fırlattı. Akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı tayyip erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı. Erdoğan cayır cayır yanan marmaris de halka konuşma yaptı cay fırlattı.

Sel felaketinin ardından bölgeyi ziyaret eden erdoğan'ın yurttaşlara çay fırlatma görüntüleri tepki çekmişti. Erdoğan'ın attığı çaydan almak isteyen vatandaşlar sosyal mesafe dinlemedi. Büyük bir konvoyla ilçeye giren ve ardından vatandaşlara konuşma yapan erdoğan, yine çay fırlattı. Erdoğan'dan marmaris'te çay dağıtımı #shorts. 45 helikopterimiz noktasal söndürmeyi gerçekleştiriyor.

Erdoğan Gaziantep'te de koronavirüsü unutup halka çay fırlattı
Erdoğan Gaziantep'te de koronavirüsü unutup halka çay fırlattı from halktv.com.tr
Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan, marmaris'ten ayrılırken yol kenarında bekleyen vatandaşlara otobüsten çay fırlattı. Cumhurbaşkanı erdoğan, gaziantep'te yaptığı konuşmanın akabinde yine yurttaşlara çay fırlattı. Recep tayyip erdoğan, memleketi rize'nin sel bölgesi güneysu ilçesinde sel mağduru vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan, konuşmasının ardından sel bölgelerinde yaptığı gibi yine halka çay fırlattı. Akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı. Erdoğan, ormanlarımızı yakanları bulup ciğerlerini yakmak boynumuzun borcudur dedi. Herne'den sel felaketi mağdurları için yardım.

Büyük bir konvoyla ilçeye giren ve ardından vatandaşlara konuşma yapan erdoğan, yine çay fırlattı.

Erdoğan, marmaris'ten ayrılırken yol kenarında bekleyen vatandaşlara otobüsten çay fırlattı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, türkiye'nin dört bir yanında art arda çıkan yangınlardan sonra yangın bölgeleri arasında bulunan marmaris'te yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Ana sayfa > gündem > cumhurbaşkanı erdoğan, afet bölgesine çay fırlattı! Erdoğan'ın burada kendisini dinleyenlere otobüsün üzerinden çay atması büyük tepki ile karşılandı. Erdoğan'ın konuşmasından bazı satırbaşları şöyle: Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle Büyük bir konvoyla ilçeye giren ve ardından vatandaşlara konuşma yapan erdoğan, yine çay fırlattı. Yangın nedeniyle evlerini ve hayvanlarını kaybeden yurttaşlara seslenen erdoğan yine çay fırlattı. Erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan vatandaşlara çay fırlattı. Yangın nedeniyle evlerini ve hayvanlarını kaybeden yurttaşlara seslenen erdoğan yine çay fırlattı. + cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Ana sayfa kategori̇ler türki̇ye erdoğan vatandaşa çay fırlattı sosyal mesafe hiçe sayıldı. Herne'den sel felaketi mağdurları için yardım.

Akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı tayyip erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı. Akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı. Erdoğan'dan marmaris'te çay dağıtımı #shorts. + cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Yangın nedeniyle evlerini ve hayvanlarını kaybeden yurttaşlara seslenen erdoğan yine çay fırlattı.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve eşi Carrie ikinci ...
İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve eşi Carrie ikinci ... from i2.wp.com
Erdoğan, marmaris'ten ayrılırken yol kenarında bekleyen vatandaşlara otobüsten çay fırlattı. Ana sayfa > gündem > cumhurbaşkanı erdoğan, afet bölgesine çay fırlattı! Daha sonra muğla'ya giden erdoğan, burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi Temiz su dagitsan sevaba girersin. Yangın nedeniyle evlerini ve hayvanlarını kaybeden yurttaşlara seslenen erdoğan yine çay fırlattı. Yangın nedeniyle evlerini ve hayvanlarını kaybeden yurttaşlara seslenen erdoğan yine çay fırlattı. Sel felaketinin ardından bölgeyi ziyaret eden erdoğan'ın yurttaşlara çay fırlatma görüntüleri tepki çekmişti. Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, türkiye'nin dört bir yanında art arda çıkan yangınlardan sonra yangın bölgeleri arasında bulunan marmaris'te yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı.

+ cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan, konuşmasının ardından sel bölgelerinde yaptığı gibi yine halka çay fırlattı. Daha sonra muğla'ya giden erdoğan, burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi Akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı tayyip erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı. .sel mağduru vatandaşlara cumhurbaşkanlığı otobüsünün üzerinden çay fırlattı. Erdoğan afetzedelere yine çay paketi fırlattı. Temiz su dagitsan sevaba girersin. Erdoğan, ormanlarımızı yakanları bulup ciğerlerini yakmak boynumuzun borcudur dedi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, manisa mitingi sonrası vatandaşlara çevre dostu poşetler içerisinde çay dağıttı.cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın. Cbaskani tayyip erdogan'ın afet bölgesi olan rize'de vatandaşlara o bölgede en çok üretilen (bilinen?) çay fırlatma hadisesidir. Yangınlar için muğla'ya giden erdoğan burada da vatandaşlara çay fırlatınca tepki çekti. Erdoğan ayrıca, cuma namazını rize'nin güneysu ilçesindeki merkez camisi'nde kıldı. Cumhurbaşkanı erdoğan, gaziantep'te yaptığı konuşmanın akabinde yine yurttaşlara çay fırlattı.

Recep tayyip erdoğan, memleketi rize'nin sel bölgesi güneysu ilçesinde sel mağduru vatandaşlara çay fırlattı. Cumhurbaşkanı erdoğan afetzedelere keyif çayı fırlattı. Marmaris'te çıkan yangınların ardından bölgeye giden akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı erdoğan, burada yaptığı konuşmanın ardından halka çay fırlattı. Akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı. Erdoğan'ın bu hareketi sosyal medyada vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı.

Akşener, ekonominin vatandaşa dayatılan 'kontrollü ...
Akşener, ekonominin vatandaşa dayatılan 'kontrollü ... from www.formathaber.com
Erdoğan konuşamsının ardından artvin ve rize'deki sel sonrası yaptığı gibi yurttaşlara çay fırlattı. Büyük bir konvoyla ilçeye giren ve ardından vatandaşlara konuşma yapan erdoğan, yine çay fırlattı. Erdoğan, konuşmasının ardından sel bölgelerinde yaptığı gibi yine halka çay fırlattı. Temiz su dagitsan sevaba girersin. Erdoğan ayrıca, cuma namazını rize'nin güneysu ilçesindeki merkez camisi'nde kıldı. .geçmesi gereken yolun kapatılması ilginçken, bu devamlılığı süren felakette insanlara çay fırlatması daha ironik bir durum. Yangınlar için muğla'ya giden erdoğan burada da vatandaşlara çay fırlatınca tepki çekti. Cbaskani tayyip erdogan'ın afet bölgesi olan rize'de vatandaşlara o bölgede en çok üretilen (bilinen?) çay fırlatma hadisesidir.

Akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, rize ve artvin'de meydana gelen sele ilişkin incelemelerde bulunmak için bölgeye gitti.

Erdoğan'ın çay dağıtması ile ilgili sosyal medyada paylaşılan bir video çok konuşuldu. .geçmesi gereken yolun kapatılması ilginçken, bu devamlılığı süren felakette insanlara çay fırlatması daha ironik bir durum. Öte yandan erdoğan, marmaris'te konuşmasının ardından vatandaşa çay fırlattı. Temiz su dagitsan sevaba girersin. Recep tayyip erdoğan, memleketi rize'nin sel bölgesi güneysu ilçesinde sel mağduru vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan, konuşmasının ardından ise sel bölgelerinde yaptığı gibi yine halka çay fırlattı. Yangın nedeniyle evlerini ve hayvanlarını kaybeden yurttaşlara seslenen erdoğan yine çay fırlattı. Büyük bir konvoyla ilçeye giren ve ardından vatandaşlara konuşma yapan erdoğan, yine çay fırlattı. Erdoğan, ormanlarımızı yakanları bulup ciğerlerini yakmak boynumuzun borcudur dedi. Yangınlar için muğla'ya giden erdoğan burada da vatandaşlara çay fırlatınca tepki çekti. Ardından da, sayın cumhurbaşkanı erdoğan, neden çay dağıtma ihtiyacı hissediyorsunuz? Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Sel felaketinin ardından bölgeyi ziyaret eden erdoğan'ın yurttaşlara çay fırlatma görüntüleri tepki çekmişti.

Posting Komentar

0 Komentar